Karamel z javorového sirupu
Zmiešaním javorového sirupu, glukózy a kondenzovaného mlieka vznikne karamel z javorového sirupu. Tento produkt je veľmi populárny v tradičnej kuchyni v kanadskom Quebecu. Fantastický nádych dodá zmrzlinovým a ovocným pohárom. Tiež sa používa ako poleva, alebo náplň do pečiva.
KARAMEL z javorového sirupu 110 ml, sklo
Výživové hodnoty | na 100 ml | (%*) |
Energetická hodnota: | 1955 kJ/467 kcal | 23 % |
Tuky | 0 g | 0 % |
Nasýtené mastné kyseliny | 0 g | 0 % |
Sacharidy | 107 g | 41 % |
z toho cukry | 13 g | 15 % |
Bielkoviny | 2 g | 4 % |
Soľ | 83 mg | 1,4 % |
Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka. Obsahuje stopové množstvo vápnika, *Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/ 2000 kcal)
[border]
Zobrazený jediný výsledok
-
Javorový karamel 110 ml
Zľava! Original price was: 6,20 €.5,90 €Current price is: 5,90 €. Pridať do košíka
Zobrazený jediný výsledok