Želé z javorového sirupu

Želé z javorového sirupu sa vyrába z počiatočnej úrody javorovej miazgy a dochutené je javorovým sirupom. Extrakt z morskej riasy agar-agar je v ňom použitý už len ako prírodný želírujúci prostriedok. Špeciálne dobre chutí na raňajky. Prekvapiť vie aj ako príloha na studenej mäsovej mise, či k morským plodom.

ŽELÉ z javorového sirupu 250 g (200 ml), sklo

Výživové hodnoty na 100 ml (%*)
Energetická hodnota: 1394 kJ/333 kcal 17 %
Tuky 0 g 0 %
Nasýtené mastné kyseliny 0 g 0 %
Sacharidy 87 g 34 %
z toho cukry 87 g 97 %
Bielkoviny 0 g 0 %
Soľ 0 g 0 %

Obsahuje stopové množstvo vápnika a železa.  *Referenčný príjem priemerného dospelého (8400 kJ/ 2000 kcal)
[border]

Zobrazujú sa všetky 2 výsledky

Zobrazujú sa všetky 2 výsledky